Pelova over topper tegen FC Twente: ''Ik vind het heel spannend''

0
Pelova over topper tegen FC Twente: ''Ik vind het heel spannend''

Victoria Pelova verruilde ADO Den Haag deze zomer voor Ajax en neemt het vanavond met de Amsterdamse club op tegen FC Twente. Een topwedstrijd, zo ziet de middenveldster.

"Ik vind het heel spannend, want het zijn toch echt wel de kampioenswedstrijden. Ik weet niet wat ik er van moet verwachten", geeft ze toe voor de camera van Ajax TV. Het is anders dan toen Pelova bij ADO Den Haag speelde.

"Je bent niet meer de underdog. Bij ADO konden we het permitteren om te verliezen, dan was dat niet erg. Of we waren al superblij met een puntje, dan hadden we feest in de bus. Nu wil je gewoon winnen en wil je goed spel laten zien."

De middenveldster heeft het in ieder geval goed naar haar zin in Amsterdam. "Ik voelde me gelijk thuis hier. Ik hoefde niet te wennen. Ik kende een paar meiden al van het nationale team. De andere pikken me goed op en die begrijpen me, het gaat top."

Vorige week, in de 4-2 zege op PEC Zwolle, maakte Pelova haar basisdebuut: "Dat was echt mooi. Ik ben al sinds kleins af aan fan van Ajax. Het is top. Tegen PEC ging het wel goed. Ik heb me wel laten zien, dus ik ben wel blij", besluit ze.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!