Munsterman vergelijkt: ''Dat zijn heus niet allemaal vrienden''

0
Munsterman vergelijkt: ''Dat zijn heus niet allemaal vrienden''

Marthe Munsterman keerde afgelopen jaar terug op de Nederlandse velden. Na een avontuur bij Everton tekende de middenveldster bij Ajax, een club die voor haar gelijk als een 'warm bad' voelde. Dat vertelt Munsterman op de website van de Amsterdamse club.

"Alles straalt professionaliteit uit en ik ben trots dat ik daar een onderdeel van ben", zegt ze. Munsterman zit op haar plek in Amsterdam: "Ik ben veel in de stad te vinden en heb een mooi stulpje in de Jordaan. Het was altijd al een wens om in de hoofdstad te wonen en dat in combinatie met spelen voor deze grote club maakt alles gewoon perfect. Ik ben gelukkig in Amsterdam."

Vorig jaar maakte ze onderdeel uit van een hecht vriendenteam, iets wat volgens Munsterman ook dit seizoen het geval is. "Natuurlijk, er heerst een iets andere dynamiek, maar het helpt dat er veel meiden zijn gebleven. De nieuwe gezichten passen ook goed in het plaatje. Neem bijvoorbeeld Victoria Pelova, zij is binnen en buiten het veld een toevoeging, dat uit zich ook in de kleedkamer."

Ze vergelijkt het met het Nederlands mannenelftal. "Dat zijn heus niet allemaal vrienden, maar de juiste vibe binnen het team draagt bij aan sportieve successen. Omdat je elkaar goed kent, gun je elkaar ook meer", aldus Munsterman.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!