Vijfhuizen went in Amerika: ''Heerlijk om zoveel en hard te trainen''

0
Vijfhuizen went in Amerika: ''Heerlijk om zoveel en hard te trainen''

Verdedigster Sara Vijfhuizen verruilde Saestum deze zomer voor de University of Science and Arts of Oklahoma. Ze is het seizoen gestart met zeven overwinningen op rij en zelf scoorde ze tweemaal.

Vijfhuizen heeft het naar haar zin in Amerika, zo vertelt ze op de website van KingsTalent. "Toen ik hier aankwam op de campus was ik meteen onder de indruk van hoe mooi en groot de universiteit is. De eerste paar dagen op de campus konden we alles nog een beetje verkennen en hadden we meetings met het team en de trainers."

De verdedigster werd goed opgevangen en kreeg goede uitleg over de combinatie tussen de trainingen en het studeren in aan de universiteit in Oklahoma. 

De trainingen waren de eerste weken zwaar: "We hadden iedere ochtend een sessie van ongeveer 2,5 uur en we begonnen de eerste paar trainingen met fitness tests. Gelukkig kon ik deze allemaal doorstaan. Vaak hadden we dan ’s middags rond 16:00 nog een sessie."

Nu is Vijfhuizen gewend: "De intensiteit en de gedrevenheid bij de trainingen is heel hoog. Ik vind het heerlijk om zoveel en hard te trainen en iedere training wordt er echt het maximale van je verwacht. Er zit erg veel talent in dit team en het is heel leuk om met dit team te trainen en wedstrijden te spelen", besluit ze.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!