Hendriks blij met transfer: ''Voel me helemaal op mijn plek''

0
Hendriks blij met transfer: ''Voel me helemaal op mijn plek''

Afgelopen seizoen was ze nog in dienst van Ajax, maar de 18-jarige Gwyneth Hendriks is blij met haar transfer naar ADO Den Haag. De verdedigster ziet de overstap als een mooie kans om zich van haar beste kant te laten zien. 

Waar ze bij Ajax in het afgelopen Eredivisieseizoen slechts negentien minuten in actie kwam, heeft de verdedigster de eerste drie competitieduels van dit seizoen bij ADO de volledige 90 minuten op het veld gestaan. "Ik voel mij helemaal op mijn plek en volgens mij is dat ook te zien aan mijn spel. Ik wil er alles uithalen dit seizoen en ben superblij met mijn komst naar ADO Den Haag en hoe ik bij de club ben ontvangen", zegt een tevreden Hendriks op de website van haar club.

De seizoensstart verliep niet geheel zonder puntenverlies voor de Haagse club, maar Hendriks klaagt niet. "Verdedigend ben ik tevreden. Ondanks een paar verschuivingen, hebben we het best goed op orde en moeten we er samen voor blijven zorgen dat we zo min mogelijk doelpunten tegen krijgen."

Aanstaande vrijdag neemt Hendriks het in Eindhoven met haar ploeg op tegen PSV. De Haagse ploeg wist nog nooit een uitwedstrijd van PSV te winnen, maar Hendriks is optimistisch. "Het wordt tijd dat ADO een keer wint in Eindhoven en daar gaan we alles aan doen. Ik heb alle vertrouwen in de ploeg."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!