Lees hier alle bezoekersinformatie voor OranjeLeeuwinnen - Rusland

0
Lees hier alle bezoekersinformatie voor OranjeLeeuwinnen - Rusland

Na de goede start van de EK-kwalificatie met zeges op Estland (7-0), Turkije (3-0) en Slovenië (4-2) nemen de OranjeLeeuwinnen het op dinsdag 8 oktober op tegen Rusland. De wedstrijd vindt plaats in het Philips Stadion en begint om 20:00 uur.

Lees hieronder alles wat je moet weten als je deze wedstrijd gaat bezoeken.

Tickets
De KNVB sturen de tickets een paar dagen voor de wedstrijd naar je toe, tenzij je een week voor de wedstrijd de tickets koopt. Heb je jouw ticket(s) online gekocht in de KNVB Ticketshop? Vergeet dan niet om je tickets uit te printen. Alleen met een geprint ticket heb je toegang tot het stadion.

Om de doorstroom bij de entree te versnellen, vragen we je om het ticket alvast in vieren te vouwen met de streepjescode bovenop. Je kunt de kaart scannen bij de toegangspoort door deze met de barcode naar boven op het plateau onder de scanner te leggen. Bij groen licht kun je door de poort naar binnen. Bij sommige poorten kunnen stewards met handscanners staan, deze helpen je verder.

Let op: Een ticket op een smartphone kan NIET worden gescand en geeft dus géén toegang.

Sfeeractie
Bij binnenkomst worden er klappers uitgedeeld. We vragen alle supporters massaal met deze klappers te gaan klappen op het moment dat de OranjeLeeuwinnen het veld op komen. In de sfeervakken liggen ook vlaggen om mee te zwaaien. We verzoeken je de vlaggen na afloop weer in te leveren bij de KNVB-medewerkers.

Fanzone
Vanaf 17.00 uur is de Oranje Fanzone geopend. Je vindt de Fanzone, die voor iedereen gratis toegankelijk is aan de oostzijde van het Philips stadion bij ingang 14-18. Er is voor ieder wat wils dus dé ideale manier om in de stemming te komen voor de wedstrijd! Zo is er van alles te doen voor kinderen, zoals schminken en een ontmoeting met Dutchy & Kicky. Er zijn drank- en foodstandjes. En de 538 DJ’s on tour zijn er om samen met jou er een feestje van te maken.

Vervoer
Wij adviseren je om met het openbaar vervoer naar het stadion te komen. Vanaf het Centraal Station Eindhoven is het 10 minuten lopen naar het Philips Stadion. Ook is het mogelijk om op station Strijp-S uit te stappen. Vanaf hier is het nog circa. 15 minuten lopen naar het stadion.

Let op: op wedstrijddagen wordt de PSV-laan vanaf het centrum richting Strijp-S afgesloten waardoor jouw dichtstbijzijnde bushalte mogelijk gesloten is.  

De avondspits rondom Eindhoven is vaak erg druk. Houd daarom rekening met enige vertraging en vertrek op tijd van huis om niets van de wedstrijd te hoeven missen. Koop daarnaast vooraf een parkeerkaart zodat je verzekerd bent van een plek.

De fietsenstallingen bevinden zich op de PSV-laan, kruising Vonderweg (tegenover ingang 20). Deze zijn gratis, maar niet bewaakt. Fietsen of brommers die toegangspaden of calamiteitenroutes verhinderen, worden verwijderd.

Vakken U t/m Z

Heb je een kaartje voor de vakken U t/m Z gekocht? Houd er rekening mee dat de stoelen in deze vakken ongenummerd verkocht zijn en dat je vrij bent om te gaan zitten waar je wilt. Wil je met een grote groep bij elkaar zitten? Zorg dan dat je op tijd in het stadion bent. We verzoeken jullie om in dit vak zoveel mogelijk aan te sluiten en geen stoelen leeg te laten. Zo kan iedereen van de wedstrijd genieten.

Let op: Mocht je laat bij het stadion aankomen dan is het belangrijk om te weten dat het tijdens de volksliederen niet mogelijk is om de tribunes te betreden. Zodra de volksliederen zijn afgelopen, kun je je plekje in het stadion gaan zoeken.

Stadioninformatie
Het stadion opent om 18:30 uur de deuren.

In alle publieke ruimtes, inclusief de tribunes in het Philips Stadion mag met ingang van 1 juli 2019 op wedstrijddagen niet meer gerookt worden. Naast reguliere tabakswaren zijn per juli ook alle vormen van e-smoking niet langer toegestaan.

Tijdens de wedstrijd kun je in het stadion bij de verschillende verkooppunten terecht voor frisdranken, koffie, thee en snacks. Je kunt hier alleen betalen met PIN.

Alleen tassen van A4 formaat (30 x 21 x 10 cm) of kleiner mogen, na controle, het stadion mee in worden genomen. Tassen, koffers of goederen groter dan A4 formaat zijn dus niet toegestaan en zullen worden geweigerd bij de ingang. Er is geen opslagruimte bij het Philips Stadion.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!