Samenwerking Vereniging Willem II en Top Girls Academie van start

0
Samenwerking Vereniging Willem II en Top Girls Academie van start

Vanaf vrijdag 27 september 2019 gaat de samenwerking tussen Vereniging Willem II (amateurvereniging) en Top Girls Academie definitief van start met trainingen voor meiden O13, O15 en O17.

Alle meiden die binnen deze leeftijdscategorie vallen kunnen zich inschrijven voor deze trainingen. Elke cyclus bestaat uit 4 trainingen. De trainingen lopen continu door. Natuurlijk wordt er rekening gehouden met de vakanties. De trainingen staan onder leiding van Ali Tuharea, de huidige trainer van Fortuna ’54 Sittard Vrouwen 1.

Talentengroep

Het is de bedoeling dat we naast de reguliere trainingen ook gaan trainen met een talentengroep. Tijdens de komende vier trainingen zal er gescout worden en de beste meiden uitgenodigd worden voor de talentengroep.

Deze talenten zullen opgeleid en begeleid worden alsof ze voor een Betaald Voetbal Organisatie spelen. Denk hierbij ook aan oefenwedstrijden tegen gerenommeerde clubs, Topshelf Beneliga (zondag) en toptoernooien. Om deel te nemen aan de trainingen hoef je geen lid te zijn van de vereniging Willem II. We hebben ook een keeperstrainer, dus keepsters kunnen ook inschrijven.

Meer informatie

De uiterlijke datum van inschrijving is zondag 22 september. De trainingen worden gehouden op vrijdag 27 september 2019, vrijdag 4 oktober 2019, vrijdag 11 oktober 2019 en vrijdag 25 oktober 2019. Daarna start meteen weer een cyclus van vier trainingen.

Onder 13 traint van 18:30 uur tot 19:30 uur, Onder 15 en Onder 17 van 19:45 uur tot 21:00 uur. De trainingen worden gehouden bij Vereniging Willem II, Heikantlaan 110 in Tilburg. De kosten bedragen €70 voor de eerste vier trainingen. Word je vervolgens gescout voor het talententeam? Dan bedragen de kosten €120. Dit is inclusief kledingpakket en begeleiding op mentaal vlak, voeding en kracht. Daarnaast zijn we ook bezig met samenwerkingen met andere organisaties en scouting. 

Niet in het talententeam? Dan blijft het € 70 voor vier trainingen. Natuurlijk blijf je altijd kans houden gescout te worden voor de talentengroep. 

Meer informatie of een inschrijfformulier opvragen? Neem dan contact op met jeroen@willem2.net of 0653325817.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!