Schenkel tevreden: ''Ik heb met vlagen echt zitten genieten''

0
Schenkel tevreden: ''Ik heb met vlagen echt zitten genieten''

Ajax kon vrijdagavond drie nieuwe punten bijschrijven. Er werd met 4-2 gewonnen van PEC Zwolle en die overwinning zorgde voor tevredenheid bij trainer Danny Schenkel.

"We hoopten de lijn door te trekken die ik deze week heb gezien op de trainingen. Daar was ik zeer positief over. Dan ga je met een goed gevoel deze kant op", zei hij na afloop voor de camera van Ajax TV. "Dan baal je even dat je knullig die 1-0 om je oren krijgt, maar als je ziet hoe we ons daarna herpakken, het voetbal op de mat leggen wat je graag wil zien..."

"Uiteindelijk pakken we heel terecht die 4-2 overwinning. Uiteindelijk had je misschien nog wel de 5-2 of de 6-2 moeten maken op het einde. Maar uiteindelijk sta ik hier met een positief gevoel. Dit is de eerste stap richting meer", vertelde Schenkel.

"Ik heb in de eerste helft met vlagen echt zitten genieten. De eerste twee wedstrijden waren niet van fantastisch niveau. Vorige week waren we nog bezig met wedstrijdminuten creëeren voor een aantal speelsters. Vandaag (vrijdag, red.) kun je ook met een Victoria Pelova starten bijvoorbeeld, die ook het ritme bepaalde, die laat zien dat ze fantastisch kan spelen. Wat dat betreft een positieve avond", aldus de oefenmeester.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!