VIDEO | Leeuwinnen promoten Oranjelegioen: ''Echt een twaalfde man''

0
VIDEO | Leeuwinnen promoten Oranjelegioen: ''Echt een twaalfde man''

Het Oranjelegioen heeft flinke indruk gemaakt op het WK in Frankrijk. Zoveel indruk, dat de fans kans maken op de FIFA Fan Award. Er kan gestemd worden op het Oranjelegioen.

En dat promoten Lieke Martens, Daniëlle van de Donk, Dominique Bloodworth, Sari van Veenendaal en Shanice van de Sanden maar al te graag. "We kunnen elkaar niet meer verstaan op het veld, maar ik vind het wel een lekker gevoel. Dat jullie ons allemaal aanmoedigen, dat jullie ons schreeuwen naar de overwinning. Jullie voelen echt als een twaalfde man", zegt Martens voor de camera van OnsOranje.

Volgens Van de Donk voelt het altijd een beetje 'onwerkelijk. "Maar het voelt gewoon heel fijn. Het is goed, het is fijn. Dat moeten ze blijven doen!", is de middenveldster enthousiast. Van de Sanden vult aan: "De support is gewoon echt enorm. Dat maakt me echt trots."

"We hadden gewoon niet verwacht dat er zoveel mensen zouden staan", geeft Bloodworth aan. "Het was echt gewoon een grote oranje, hoe zeg je dat, we zagen alleen maar oranje. Ze zijn er tegenwoordig altijd, dat is echt een steuntje in de rug."

Van Veenendaal is trots en dankbaar: "Ik denk dat het trots zijn om voor je land te mogen spelen, dat dat vooral komt omdat er zoveel support is. Ik denk dat het Oranjelegioen een van de mooiste legioenen is die er kunnen zijn. Ik wil ze eigenlijk vooral daarvoor bedanken."

Stemmen op het Oranjelegioen voor de FIFA Fan Award kan tot en met 23 september en doe je via deze link.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!