Stroot baalt: ''Een grote club als Bayern München overkwam het ook''

0
Stroot baalt: ''Een grote club als Bayern München overkwam het ook''

FC Twente liep afgelopen zondag tegen de eerste nederlaag van het seizoen aan. De topper tegen PSV ging met 2-3 verloren. Het was uitgerekend oud-speelster Joëlle Smits die de genadeklap uitdeelde door vlak voor tijd het winnende doelpunt te maken.

Het elftal van trainer Tommy Stroot heeft aan het begin van het seizoen een pittig speelschema. Stroot denkt dat het daarom misging in de wedstrijd tegen PSV. "Dat we vorige week in de Champions League hebben gespeeld heeft er mede voor gezorgd dat we de voorsprong hebben weggegeven", zegt de oefenmeester tegenover TC Tubantia.

Stroot wil zijn elftal niks verwijten. "Natuurlijk willen we resultaatgericht voetballen, maar we weten ook dat de belasting deze week heel groot was. Een grote club als Bayern München overkwam het dit weekeinde ook. Zij hebben ook Europees gespeeld en verloren met 2-1 van Bayer Leverkusen."

Komend weekend staat FC Twente een uitwedstrijd tegen Ajax te wachten. De oefenmeester van de Tukkers hoopt dat zijn ploeg geleerd heeft van afgelopen wedstrijd. "We hebben een uur lang goede dingen laten zien. Nu moeten we eraan werken dat ook dat laatste half uur de focus blijft en dat we zo'n voorsprong verdedigen tot het eind", besluit hij.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!