SC Heerenveen neemt afscheid van doelvrouw; Spaans avontuur wacht Wow! Al 17.000 kaarten verkocht voor wedstrijden Tournoi de France Arsenal gaat in Londense derby tegen Chelsea hard onderuit KNVB komt met informatie over kaartverkoop voor Tournoi de France BREAKING | Kraker tussen PSV en Ajax wordt gespeeld in Philips Stadion

Het programma van 15 september: Nederlanders in actie

( 0 reacties)
Het programma van 15 september: Nederlanders in actie

Het is vandaag zondag 15 september en het is tijd voor clubvoetbal! Na de midweekse actie in de UEFA Women's Champions League gaan vandaag de competities weer verder. Wij zetten de wedstrijden voor je op een rijtje!

De dag wordt om 12:00 uur afgetrapt met het treffen tussen Rayo Vallecano en het FC Barcelona van Stefanie van der Gragt en Lieke Martens. Laatstgenoemde ontbreekt echter wegens een blessure. Een uur later beginnen de wedstrijden tussen Atlético Madrid (Sari van Veenendaal) en Sevilla, en Espanyol en Valencia, waar Jennifer Vreugdenhil en Mandy van den Berg onder contract staan.

Om 13:30 begint ook in Engeland de voetbaldag. Er volgt een Nederlands onderonsje tussen Kika van Es, Inessa Kaagman (Everton) en Vita van der Linden (Bristol City). Maxime Bennink neemt het met Reading op tegen Manchester City. Een halfuur later beginnen er drie wedstrijden: VfL Wolfsburg (Dominique Bloodworth - Hoffenheim, Bayern München (Jacintha Weimar en Lineth Beerensteyn) - Bayer Leverkusen en de derby tussen Freiburg en het SC Sand van Pia Rijsdijk en Myrthe Moorrees.

Ook in de Eredivisie wordt er gevoetbald: FC Twente en PSV trappen om 14:30 uur af. Daarna volgen er nog vijf wedstrijden. Kerkdijk neemt het met Brighton & Hove Albion op tegen Chelsea, terwijl voor Loes Geurts (Kopparbergs/Göteborg FC) de wedstrijd tegen FC Rosengård op het programma staat.

Siri Worm speelt met Tottenham Hotspur tegen Liverpool en Nadine Hanssen gaat met Aston Villa op bezoek bij Crystal Palace. Om 16:00 uur volgt de ontmoeting tussen West Ham United (Esmee de Graaf en Tessel Middag) tegen Birmingham City. Een halfuur later begint de wedstrijd tussen het Olympique Lyon van Shanice van de Sanden en Fleury 91. Van de Sanden ontbreekt echter in dat duel wegens een blessure.

Het programma van 15 september*:

12:00 Rayo Vallecano - FC Barcelona (Van der Gragt, Martens)
13:00 Atlético Madrid (Van Veenendaal) - Sevilla
13:00 Espanyol - Valencia (Vreugdenhil, Van den Berg)
13:30 Everton (Van Es, Kaagman) - Bristol City (Van der Linden)
13:30 Reading (Bennink) - Manchester City
14:00 VfL Wolfsburg (Bloodworth) - Hoffenheim
14:00 Bayern München (Weimar, Beerensteyn) - Bayer Leverkusen
14:00 Freiburg - SC Sand (Rijsdijk, Moorrees)
14:30 FC Twente - PSV
15:00 Brighton & Hove Albion (Kerkdijk) - Chelsea
15:00 Kopparbergs/Göteborg FC (Geurts) - FC Rosengård
15:00 Tottenham Hotspur (Worm) - Liverpool
15:00 Crystal Palace - Aston Villa (Hanssen)
16:00 West Ham United (De Graaf, Middag) - Birmingham City
16:30 Olympique Lyon (Van de Sanden) - Fleury 91
* Alle tijden zijn Nederlandse tijd

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!