Pelova ambitieus: "Hoop ooit de overstap te maken naar het buitenland"

0
Pelova ambitieus: "Hoop ooit de overstap te maken naar het buitenland"

Victoria Pelova maakte afgelopen zomer de overstap van ADO Den Haag naar Ajax. Een buitenlands avontuur vond de middenveldster nog te vroeg. Bij Ajax valt er volgens haar nog genoeg te leren, zo vertelt ze voor de camera van de NOS.

Afgelopen zomer mocht de pas twintigjarige middenveldster mee naar het WK in Frankrijk. Ze kwam niet aan spelen toe, maar heeft ondanks dat genoten van het toernooi. "Echt zo'n vette ervaring ja. Echt, echt heel vet. Zoveel mensen, zoveel publiek."

Na de succesvolle zomer koos Pelova voor een overstap binnen de Nederlandse grenzen. "Ik dacht dat de stap van ADO naar het buitenland nog te groot was. Ik wil eerst hier nog echt ontwikkelen, ook qua kracht. Alles is hier echt top geregeld, de intensiteit, twee keer trainen. Je leeft hier echt voor het voetbal."

Lang speelde de middenveldster bij de jongens en Pelova denkt ze daar veel profijt van heeft gehad: "Qua fysiek en snel handelen, heb ik alles bij de jongens geleerd, anders werd ik omgeduwd door die gasten." Volgens de kenners wacht Pelova een mooie toekomst. Zelf hoopt ze daar ook op: "Ik hoop dat ik ooit de stap kan maken naar een maken naar een topclub in het buitenland."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!