KNVB komt met informatie over kaartverkoop voor Tournoi de France BREAKING | Kraker tussen PSV en Ajax wordt gespeeld in Philips Stadion FC Twente moet eerste BeNe-titel aan RSC Anderlecht laten Contractnieuws: Coolen gaat voor tiende seizoen bij PSV FOTO | Fantastisch nieuws voor Spitse: ''Maken het beide goed!''

VIDEO | FC Barcelona verslaat Juventus met Van der Gragt in basis

( 0 reacties)
VIDEO | FC Barcelona verslaat Juventus met Van der Gragt in basis

FC Barcelona is het hoofdtoernooi van de UEFA Women's Champions League goed begonnen. Woensdagavond werd er op bezoek bij Juventus met 2-0 gewonnen.

Stefanie van der Gragt begon in de basis bij de Spaanse ploeg. Lieke Martens ontbrak vanwege de blessure aan haar teen, een kwetsuur waar de aanvalster al langer mee kampt. Ook op het WK had Martens last van die blessure.

In de 39e minuut opende Alexia Putellas de score namens FC Barcelona. Er volgden kansen over en weer, maar de Spaanse club besliste het duel na iets meer dan 70 minuten spelen.

Marta Torrejón maakte de 2-0 en daarmee was de zege binnen voor Barcelona, dat overigens wel met tien speelsters het duel eindigde. Mapi León kreeg vlak voor tijd een directe rode kaart. 

Beeld: Twitter - FCBFemeni

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!