KNVB komt met informatie over kaartverkoop voor Tournoi de France BREAKING | Kraker tussen PSV en Ajax wordt gespeeld in Philips Stadion FC Twente moet eerste BeNe-titel aan RSC Anderlecht laten Contractnieuws: Coolen gaat voor tiende seizoen bij PSV FOTO | Fantastisch nieuws voor Spitse: ''Maken het beide goed!''

Stroot: ''Ontzettend knap hoe we dat als team hebben weggezet''

( 0 reacties)
Stroot: ''Ontzettend knap hoe we dat als team hebben weggezet''

FC Twente staat met een been in de volgende ronde van de UEFA Women's Champions League. Woensdagavond werd het Oostenrijkse Sankt Pölten met 4-2 verslagen.

"Wij hebben de wedstrijd benaderd als een normale wedstrijd, we wilden ons verhaal afmaken. Op internationaal niveau ben je ook afhankelijk van wat de tegenstander doet", liet trainer Tommy Stroot na afloop optekenen op de website van FC Twente.

"De 0-4 stand was niet helemaal qua spel verdiend, Sankt Pölten was in fases ook gevaarlijk", vond de oefenmeester. "We hebben uiteindelijk goed verdedigd en daarmee ook hun kansen afgenomen. Uiteindelijk staat er een overwinning en het is ontzettend knap hoe we dat als team hebben weggezet."

Stroot is benieuwd hoe Sankt Pölten de return aan gaat vliegen. "We weten nu wij met 2-4 hebben gewonnen, dat Sankt Pölten minimaal drie keer moet scoren om door te gaan naar de volgende ronde. Zij zullen initiatief moeten nemen en het spel gaan maken, daar wachten wij op. Zij zullen meer risico moeten nemen en daarmee hopen wij dat er ruimtes gaan vallen. Ik ben benieuwd naar de volgende wedstrijd."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!