''Als ik kijk wat ze eruit hebben gehaald, was het indrukwekkend''

0
''Als ik kijk wat ze eruit hebben gehaald, was het indrukwekkend''

FC Twente heeft goede zaken gedaan in de UEFA Women's Champions League. Woensdagavond wonnen de Tukkers met 4-2 op bezoek bij het Oostenrijkse Sankt Pölten.

"Het was nooit makkelijk. We hadden het in het eerste kwartier moeilijk", oordeelde trainer Tommy Stroot na afloop voor de camera van RTV Oost. "Op de juiste momenten krijgen we precies de ruimte waar we op uit waren. Ashleigh Weerden in de rug van haar tegenstander, daar worden we echt beloond met heel veel effectiviteit op dit moment", ziet de oefenmeester.

FC Twente stond met 4-0 voor, maar kreeg in de slotfase nog twee treffers om de oren. "We nemen het mee. Het is de eerste Europese ervaring op clubniveau voor heel veel meiden. Als ik kijk wat ze eruit hebben gehaald vandaag, was het gewoon indrukwekkend.

"Het maakt de wedstrijd misschien ook weer anders. Daar dealen we nu mee", weet Stroot. "Sankt Pölten moet nu, we hebben genoeg ruimte erachter om die ruimtes te bespelen en het misschien ook af te maken. Het is niet helemaal gelopen, je weet nooit wat zo'n wedstrijd toch opeens meebrengt. Het blijft spannend, we moeten knokken, maar dat moeten we in iedere wedstrijd op dit niveau", aldus de trainer.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!