KNVB komt met informatie over kaartverkoop voor Tournoi de France BREAKING | Kraker tussen PSV en Ajax wordt gespeeld in Philips Stadion FC Twente moet eerste BeNe-titel aan RSC Anderlecht laten Contractnieuws: Coolen gaat voor tiende seizoen bij PSV FOTO | Fantastisch nieuws voor Spitse: ''Maken het beide goed!''

Kalma maakt hattrick: ''Mooi dit soort wedstrijden te spelen''

( 0 reacties)
Kalma maakt hattrick: ''Mooi dit soort wedstrijden te spelen''

Fenna Kalma had woensdagavond een enorm aandeel in de Champions League-zege van FC Twente. De spits scoorde drie keer in de 4-2 overwinning op Sankt Pölten.

"Het is altijd lekker om te scoren. Als je het dan drie keer in een wedstrijd mag doen, is dat natuurlijk top", zei de jonge aanvalster na afloop voor de camera van RTV Oost. In de openingsfase kreeg Sankt Pölten de beste kansen, maar het was Kalma die FC Twente op voorsprong zette.

"We wilden graag hoog druk zetten in het eerste kwartier. Je zag dat zij wel eruit kwamen en we lieten ze even uitrazen. Daarna konden wij beter de ruimtes vinden. Drie kansen, drie doelpunten, dus ik denk dat dat wel een mooie kwaliteit is", oordeelt ze.

"Het is natuurlijk hartstikke mooi om dit soort wedstrijden te spelen met zo'n jong team", geeft Kalma aan. "We hebben heel veel kwaliteiten en het kan altijd nog beter, maar ik denk dat we vandaag een goede uitgangspositie neer hebben gezet. We moeten gewoon scherp blijven. we weten nu wat we hebben, we weten nu een beetje hoe de tegenstander speelt."

"We moeten thuis gewoon scherp blijven. Het is zonde dat je nog twee tegendoelpunten krijgt, dat is niet nodig. Maar we zijn nog een jonge ploeg, we moeten nog veel leren. Hier leren wij ook weer van", aldus de goalgetter.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!