Arsenal gaat in Londense derby tegen Chelsea hard onderuit KNVB komt met informatie over kaartverkoop voor Tournoi de France BREAKING | Kraker tussen PSV en Ajax wordt gespeeld in Philips Stadion FC Twente moet eerste BeNe-titel aan RSC Anderlecht laten Contractnieuws: Coolen gaat voor tiende seizoen bij PSV

'Women's Football Weekend' in Engeland om fans te enthousiasmeren

( 0 reacties)
'Women's Football Weekend' in Engeland om fans te enthousiasmeren

De Engelse voetbalbond zit niet stil. Na eerdere ontwikkelingen van bijvoorbeeld een sponsor voor de competitie (Barclays) en de FA Player, komt de FA nu met het 'Women's Football Weekend'.

Daarmee wil de Engelse voetbalbond fans enthousiasmeren om in het weekend van 16 en 17 november een vrouwenvoetbalwedstrijd te bezoeken. In dat weekend is er namelijk geen mannenvoetbal vanwege een interlandperiode.

"De FA roept supporters op om de kans te benutten om het Women's Football Weekend te ondersteunen en een vrouwenvoetbalwedstrijd op elk niveau in de piramide te bezoeken op zaterdag 16 en zondag 17 november", schrijft de Engelse voetbalbond.

In de Barclays Women's Super League staan dat weekend echte topwedstrijden op het programma. De Noord-Londense derby tussen Tottenham Hotspur wordt dat weekend gespeeld, net zoals de derby tussen Liverpool en Everton. Daarnaast neemt Manchester United het op tegen Chelsea.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!