SC Heerenveen neemt afscheid van doelvrouw; Spaans avontuur wacht Wow! Al 17.000 kaarten verkocht voor wedstrijden Tournoi de France Arsenal gaat in Londense derby tegen Chelsea hard onderuit KNVB komt met informatie over kaartverkoop voor Tournoi de France BREAKING | Kraker tussen PSV en Ajax wordt gespeeld in Philips Stadion

Van PSG naar FC Twente: ''Hier krijg ik het vertrouwen''

( 0 reacties)
Van PSG naar FC Twente: ''Hier krijg ik het vertrouwen''

Voor FC Twente begint de Champions League vanavond echt met de uitwedstrijd tegen het Oostenrijkse Sankt Pölten. Davinia Vanmechelen was in de kwalificatie belangrijk met drie doelpunten in twee wedstrijden. Ze hoopt dat kunststukje te herhalen.

"Ik ben in vorm", is de Belgisch international vol vertrouwen tegenover TC Tubantia. "Vorig week scoorde ik bij het nationale team en de eerste competitiewedstrijd was het ook al raak. Toch ben ik meer een speelster die de assist levert. Zolang ik maar belangrijk kan zijn voor het team."

Vanmechelen kwam afgelopen zomer over van Paris Saint-Germain, dat vorig seizoen nog tegen Sankt Pölten speelde. "Wat ik nog weet is dat wij beter waren en met 2-0 wonnen en dat het een fysieke wedstrijd was met veel duels. Sankt Pölten had fysiek sterke speelsters, die geen angst hadden om het duel aan te gaan", aldus de twintigjarige middenveldster.

Trainer Tommy Stroot maakte eerder al de vergelijking met ADO Den Haag, zo vertelt Vanmechelen, die dus de stap maakte van Paris Saint-Germain naar FC Twente. "Hier krijg ik het vertrouwen dat ik nodig heb. Als ik plezier heb, ga ik beter voetballen. Bij Twente hoop ik mijn niveau weer te halen en daarnaast wil ik mijn ervaring meegeven aan de andere, jongere speelsters." 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!