BREAKING | Bekerfinale wordt gespeeld in stadion Almere City FC Oranje O19 strijdt in eigen land om ticket voor EK in Georgië Oranje O17 werkt jacht op EK-ticket af op veld van SV Venray Veurink verlengt: ''Onze ambities zijn groot, onze jacht gaat door'' Assistent-bondscoach Veurink blijft OranjeLeeuwinnen trouw

Het programma van 11 september: tijd voor The Champions!

( 0 reacties)
Het programma van 11 september: tijd voor The Champions!

Het is vandaag woensdag 11 september, tijd voor de UEFA Women's Champions League. Vandaag worden de eerste duels in de 'Round of 32' gespeeld. Wij zetten de wedstrijden voor je op een rijtje!

Middagprogramma
Twee wedstrijden beginnen voor het vallen van de avond. Om 14:00 uur gaat het treffen tussen het Russische Ryazan-VDV en Olympique Lyon van start. Shanice van de Sandern ontbreekt in die wedstrijd wegens een blessure. Minsk en Zürich zullen om 16:00 uur aftrappen voor hun CL-duel.

Avondvullend programma
Er valt vanavond ook genoeg te genieten. Om 18:00 uur beginnen er drie wedstrijden: Mitrovica neemt het op tegen het VfL Wolfsburg van Dominique Bloodworth, Chertanovo speelt tegen Glasgow City en Vllaznia ontmoet Fortuna.

Drie kwartier later, om 18:45 uur, staat er een Nederlands onderonsje op het programma. Kopparbergs/Göteborg (Loes Geurts) trapt dan af tegen het Bayern München van Lineth Beerensteyn en Jacintha Weimar. Om 19:00 uur begint het duel tussen Piteå en Brøndby.

Er is vanavond ook inbreng van een Nederlandse club. Om 19:10 uur is de aftrap van het treffen tussen het Oostenrijkse Sankt Pölten en FC Twente.

Om 20:30 uur volgt er een mooi toetje: Juventus - FC Barcelona. Bij de Spanjaarden zit Stefanie van der Gragt in de wedstrijdselectie, Lieke Martens ontbreekt wegens een blessure.

Daarna staan er nog twee wedstrijden op het programma. Om 20:45 uur begint Hibernian - Slavia Praag en om 21:15 uur is de aftrap van Breidablik - Sparta Praag.

Het programma van 11 september*:
14:00 Ryazan-VDV - Olympique Lyon
16:00 Minsk - Zürich
18:00 Mitrovica - VfL Wolfsburg (Dominique Bloodworth)
18:00 Chertanovo - Glasgow City
18:00 Vllaznia - Fortuna
18:45 Kopparbergs/Göteborg FC (Loes Geurts) - Bayern München (Lineth Beerensteyn, Jacintha Weimar)
19:00 Piteå - Brøndby
19:10 Sankt Pölten - FC Twente
20:30 Juventus - FC Barcelona (Stefanie van der Gragt)
20:45 Hibernian - Slavia Praag
21:15 Breidablik - Sparta Praag
* Alle tijden zijn in de Nederlandse tijd

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!