KNVB komt met informatie over kaartverkoop voor Tournoi de France BREAKING | Kraker tussen PSV en Ajax wordt gespeeld in Philips Stadion FC Twente moet eerste BeNe-titel aan RSC Anderlecht laten Contractnieuws: Coolen gaat voor tiende seizoen bij PSV FOTO | Fantastisch nieuws voor Spitse: ''Maken het beide goed!''

DESTO VR1 (3e klasse) zoekt per direct versterking voor ambitieus team

( 0 reacties)
DESTO VR1 (3e klasse) zoekt per direct versterking voor ambitieus team

DESTO VR1 uitkomend in de A categorie 3e klasse van het zaterdag voetbal zoekt nog per direct versterking van haar jonge ambitieuze vrouwenteam.

Na het vertrek van een paar ver studerende speelsters is per direct plek voor een vleugelverdedigster en voor een centrale nummer 10. Voldoe je niet aan de skills van deze positie, maar ben je ergens anders in het team van meerwaarde? Dan zijn er nog steeds mogelijkheden!

Om direct te kunnen starten bij DESTO VR1 is het noodzakelijk dat je minimaal één jaar niet verbonden bent geweest aan een club, je het niveau niet schuwt, wat ervaring meebrengt en je de nodige ambitie hebt om jezelf en het team op een hoger plan te tillen.

Kom je uit de omgeving Utrecht en wil je eens verkennend meetrainen met het jonge leuke team? Stuur dan een mail naar stefan.elsendoorn@gmail.com of info@vrouwenvoetbalnieuws.nl

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!