Wiegman verlengt contract: ''Geeft vertrouwen en waardering'' BREAKING | Bondscoach Wiegman langer bij de OranjeLeeuwinnen Oranje O18 maakt terugkeer met vierlandentoernooi in Amerika Het programma van 8 december: Nederlandse onderonsjes Uitslag | Zeges voor PEC, ADO en SC Heerenveen in Eredivisie Cup

Martens ontbreekt in selectie Barcelona voor eerste CL-wedstrijd

( 0 reacties)
Martens ontbreekt in selectie Barcelona voor eerste CL-wedstrijd

Voor FC Barcelona begint woensdagavond een nieuw avontuur in de UEFA Women's Champions League. De Spanjaarden bereikten afgelopen seizoen de finale.

In de eerste ronde van het hoofdtoernooi is het Italiaanse Juventus de tegenstander. Het treffen begint woensdagavond om 20:30 uur. Stefanie van der Gragt zit in de wedstrijdselectie van FC Barcelona, zo is zojuist bekendgemaakt.

De Spaanse club zal het in de wedstrijd wel zonder Lieke Martens moeten doen. De aanvalster kampt nog altijd met een blessure aan haar teen. Ook tijdens het WK had Martens last van die blessure.

De aanvalster miste door de kwetsuur ook de eerste wedstrijd van het seizoen van FC Barcelona. Zonder Martens wisten de Catalanen met 9-1 te winnen van CD Tacón. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!