The Champions! Dit is het programma van de Nederlanders in de CL

0
The Champions! Dit is het programma van de Nederlanders in de CL

De eerste ronde van de UEFA Women's Champions League wordt deze week afgewerkt. Daarin zijn enorm veel Nederlanders actief en dus zetten wij het programma even op een rijtje!

Op woensdag 11 september komen de clubs van Shanice van de Sanden, Dominique Bloodworth, Loes Geurts, Jacintha Weimar en Lineth Beerensteyn, en Lieke Martens en Stefanie van der Gragt in actie.

Het Olympique Lyon van Van de Sanden treft het Russische Ryazan-VDV. Van de Sanden moet deze wedstrijd echter aan zich voorbij laten gaan door een blessure. Bloodworth neemt het met Wolfsburg op tegen Mitrovica en Geurts ontmoet met Kopparbergs/Göteborg FC het Bayern München van Weimar en Beerensteyn.

Woensdag gaat ook Van der Gragt met FC Barcelona op bezoek bij Juventus. Martens moet het duel missen, omdat de aanvalster nog altijd met een blessure aan haar teen kampt.

Op 12 september staan de wedstrijden tussen Fiorentina en Jill Roord, Vivianne Miedema en Daniëlle van de Donk en co, en ZFK Spartak en Atlético Madrid (Sari van Veenendaal) op het programma.

Op woensdag 25 september staan de returns van Olympique Lyon, VfL Wolfsburg, FC Barcelona, Bayern München en Kopparbergs/Göteborg FC op het programma. Een dag later komen Atlético Madrid en Arsenal in actie.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!