BREAKING | Van der Gragt zet volgende stap in herstel na knieblessure Voorlopige selectie Oranje O18 voor vierlandentoernooi in Amerika bekend Kwakkenbos neemt Oranje O18 onder haar hoede op vierlandentoernooi Wiegman verlengt contract: ''Geeft vertrouwen en waardering'' BREAKING | Bondscoach Wiegman langer bij de OranjeLeeuwinnen

''Geloof dat ik onder haar verder kan ontwikkelen als voetbalster''

( 0 reacties)
''Geloof dat ik onder haar verder kan ontwikkelen als voetbalster''

Jackie Groenen maakte afgelopen weekend haar officiële debuut voor Manchester United. Ze verloor weliswaar de Manchester-derby tegen City met 1-0, maar was na afloop wel tevreden.

"Aal met al heb ik een goed gevoel overgehouden aan de wedstrijd", zegt ze in gesprek met De Telegraaf. Manchester City is volgens Groenen 'niet de makkelijkste tegenstander'. Zelf was de middenveldster, die United op sleeptouw moet nemen, nog dichtbij de gelijkmaker.

De Red Devils hebben dit seizoen een jonge maar talentvolle groep, zo omschrijft Groenen de selectie van trainer Casey Stoney. Over de coach is de international lovend: "Ik geloof dat ik me onder haar nog verder kan ontwikkelen als voetbalster."

Groenen zit op haar plek bij de Red Devils. "United is een grote club en alles draait om winnen, dat vind ik mooi", zegt ze. De middenveldster hoopt dat ze ooit op Old Trafford kan spelen, het stadion van de mannen. "Wij hebben een prachtig eigen stadionnetje, maar het zou mooi zijn als we daar ooit ook kunnen spelen", besluit Groenen.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!