BREAKING | Bekerfinale wordt gespeeld in stadion Almere City FC Oranje O19 strijdt in eigen land om ticket voor EK in Georgië Oranje O17 werkt jacht op EK-ticket af op veld van SV Venray Veurink verlengt: ''Onze ambities zijn groot, onze jacht gaat door'' Assistent-bondscoach Veurink blijft OranjeLeeuwinnen trouw

Nouwen blikt terug op WK in Frankrijk: ''Ik dacht, doe eens gek''

( 0 reacties)
Nouwen blikt terug op WK in Frankrijk: ''Ik dacht, doe eens gek''

Aniek Nouwen stond lang op de stand-bylijst van de OranjeLeeuwinnen voor het WK 2019 in Frankrijk. Sterker nog, de verdedigster reisde mee naar Frankrijk, maar viel een dag voor de eerste wedstrijd toch nog af.

Nouwen heeft van die tijd 'vooral heel erg genoten', zo vertelt ze aan het Eindhovens Dagblad. "Ik heb er niet te veel bij nagedacht dat ik het WK zelf niet zou halen. Het is toch een kans om mezelf te laten zien. Ik denk dat ik dat wel heb gedaan. Het was een heel mooie ervaring", zo geeft de verdedigster aan.

Tijdens het toernooi moedigde ze de Leeuwinnen aan in Frankrijk. In haar wedstrijdshirt liep Nouwen met de fanwalk naar het stadion. "Ik dacht, doe eens gek. Het is toch zeker zo leuk om het met de fans te beleven. Dat was wel genieten."

Nouwen heeft als doel om nu vast in Oranje te komen. "Het komende toernooi is de Olympische Spelen, daar ga ik voor", is ze ambitieus.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!