KNVB komt met informatie over kaartverkoop voor Tournoi de France BREAKING | Kraker tussen PSV en Ajax wordt gespeeld in Philips Stadion FC Twente moet eerste BeNe-titel aan RSC Anderlecht laten Contractnieuws: Coolen gaat voor tiende seizoen bij PSV FOTO | Fantastisch nieuws voor Spitse: ''Maken het beide goed!''

Huh?! NOS Studio Sport zendt toch geen samenvatting Eredivisie uit

( 0 reacties)
Huh?! NOS Studio Sport zendt toch geen samenvatting Eredivisie uit

Zondagavond met het bord op schoot, kijkend naar NOS Studio Sport. Wachtend op de samenvatting van VV Alkmaar - Ajax. Die kwam uiteindelijk toch niet voorbij.

In de Eredivisie wordt er vanaf dit seizoen tijdens elke speelronde één wedstrijd op de zondagmiddag gespeeld. "Van dit duel is 's avonds een samenvatting te zien in de NOS Studio Sport-uitzending tussen 18.00 en 19.00 uur", zo liet de KNVB weten bij het bekendmaken van het speelschema.

En dus leek er afgelopen zondag een samenvatting van VV Alkmaar - Ajax (1-2) uitgezonden te worden. Maar dat gebeurde niet. Dat leidde tot kritiek via onder meer Twitter. Wel besteedde NOS Studio Sport aandacht aan de aankomende EK-kwalificatieduels van de OranjeLeeuwinnen, maar de Eredivisie kwam uiteindelijk niet voorbij.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!