KNVB komt met informatie over kaartverkoop voor Tournoi de France BREAKING | Kraker tussen PSV en Ajax wordt gespeeld in Philips Stadion FC Twente moet eerste BeNe-titel aan RSC Anderlecht laten Contractnieuws: Coolen gaat voor tiende seizoen bij PSV FOTO | Fantastisch nieuws voor Spitse: ''Maken het beide goed!''

VIDEO | Olympique Lyon en Montpellier winnen eerste duel van het seizoen

( 0 reacties)
VIDEO | Olympique Lyon en Montpellier winnen eerste duel van het seizoen

De eerste drie punten van het nieuwe seizoen zijn binnen voor Olympique Lyon en Montpellier. Regerend landskampioen Lyon won met 6-0 van Olympique Marseille, Montpellier was met 2-0 te sterk voor Stade de Reims.

Olympique Lyon begon zonder Shanice van de Sanden aan het duel en kwam al in de derde minuut op voorsprong via nieuweling Nikita Parris. Niet lang daarna zorgde Eugénie Le Sommer voor de 2-0. Dszenifer Maroszán maakte uiteindelijk de derde Lyon-treffer.

Na rust viel Van de Sanden in en liep Lyon uit naar 6-0 via doelpunten van Delphine Cascarino en Ada Hegerberg (2 keer). 

Bij Montpellier startte Anouk Dekker op de bank en vanaf die positie zag ze Clarisse Le Bihan in de 44e minuut de 1-0 maken. Direct na rust verdubbelde zij ook de marge door een penalty te benutten.

Dekker viel in de 72e minuut in en trok uiteindelijk met Montpellier de drie punten over de streep.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!