VIDEO | Olympique Lyon en Montpellier winnen eerste duel van het seizoen

De eerste drie punten van het nieuwe seizoen zijn binnen voor Olympique Lyon en Montpellier. Regerend landskampioen Lyon won met 6-0 van Olympique Marseille, Montpellier was met 2-0 te sterk voor Stade de Reims.

Olympique Lyon begon zonder Shanice van de Sanden aan het duel en kwam al in de derde minuut op voorsprong via nieuweling Nikita Parris. Niet lang daarna zorgde Eugénie Le Sommer voor de 2-0. Dszenifer Maroszán maakte uiteindelijk de derde Lyon-treffer.

Na rust viel Van de Sanden in en liep Lyon uit naar 6-0 via doelpunten van Delphine Cascarino en Ada Hegerberg (2 keer).

Bij Montpellier startte Anouk Dekker op de bank en vanaf die positie zag ze Clarisse Le Bihan in de 44e minuut de 1-0 maken. Direct na rust verdubbelde zij ook de marge door een penalty te benutten.

Dekker viel in de 72e minuut in en trok uiteindelijk met Montpellier de drie punten over de streep.