Ajax gaat het anders doen: ''Het wordt totaal niet hetzelfde''

0
Ajax gaat het anders doen: ''Het wordt totaal niet hetzelfde''

Vandaag begint ook voor Ajax de competitie. De Amsterdammers nemen het vanmiddag op tegen VV Alkmaar en doen dat met Desiree van Lunteren in de gelederen.

De verdedigster annex middenveldster keerde na een jaar bij SC Freiburg terug bij Ajax en laat voor de camera van Ajax TV weten dat de Amsterdammers het dit seizoen anders gaan doen dan afgelopen jaar.

"Ik denk dat het dit jaar heel anders is, we hebben ook een nieuwe trainer. Daar hoeven we niet meer over te praten. Vorig jaar speelden ze met vijf achterop, dat gaan wij niet doen", is Van Lunteren duidelijk.

"Wij willen heel aanvallend voetbal spelen, iedereen wil de bal hebben, indribbelen van achteruit. Het wordt totaal niet hetzelfde", weet de international. Ze voelt zich thuis bij Ajax.

"Het is gewoon thuiskomen. Ik ken heel veel van de meiden, de trainers ook. Alsof ik nooit weg ben geweest eigenlijk. Ik heb me in het afgelopen jaar eigenlijk nog altijd Ajacied gevoeld. Als je eens een Ajacied bent, dan ben je altijd een Ajacied", lacht Van Lunteren, die ziet dat Ajax dit seizoen een jonge selectie heeft.

"Het is een jonge groep met veel talent. Ze willen heel graag, soms te graag. Er moet nog wat rust in komen. Ze willen heel graag en ze willen alleen maar beter worden. Het is supergezellig onderling, iedereen kan met elkaar. De groep zit goed in elkaar", besluit ze.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!