KNVB komt met informatie over kaartverkoop voor Tournoi de France BREAKING | Kraker tussen PSV en Ajax wordt gespeeld in Philips Stadion FC Twente moet eerste BeNe-titel aan RSC Anderlecht laten Contractnieuws: Coolen gaat voor tiende seizoen bij PSV FOTO | Fantastisch nieuws voor Spitse: ''Maken het beide goed!''

Kets zette punt achter carrière: ''Het kon zo niet langer''

( 0 reacties)
Kets zette punt achter carrière: ''Het kon zo niet langer''

FC Twente leek zich deze zomer te gaan versterken met Simone Kets. De aanvalster zou overkomen van VV Alkmaar, maar besloot eind juni een punt achter haar carrière te zetten.

Onverwachts, omdat Kets juist leefde voor het voetbal. Nadat ze tekende bij FC Twente, werden haar ogen geopend. "Dat ik had getekend, gaf ook een bepaald goed gevoel. Maar toen ik rust kreeg en ging nadenken, klapte ik dicht. Ik ging zelfs achteruit. Het kon zo niet langer, dat was wel duidelijk", vertelt de aanvalster aan De Stentor.

De twijfels hield Kets voor zichzelf. "Geluk staat altijd op nummer één en op een gegeven moment was ik echt ongelukkig. Je moet blij worden van wat je doet, dat is belangrijk in het leven. Dat was verdwenen", is ze eerlijk.

Uiteindelijk koos ze dus voor zichzelf. "Ik ben mijn eigen hart achterna gegaan en heb echt naar mezelf geluisterd", zegt Kets, die gaat werken bij Sina Voetballab, waar voetballers onder meer revalideren. "Ik heb mijn droom geleefd en ga nu anderen helpen om hun dromen waar te maken", besluit ze.

Foto via: FlowSports

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!