Van Lunteren stopt bij Oranje: ''Het is voor mij mooi geweest zo'' BREAKING | Van Lunteren zet punt achter interlandloopbaan Bondscoach Wiegman wint individuele prijs: ''Hield haar poot stijf'' OranjeLeeuwinnen vallen in de prijzen met fantastisch WK Van Dongen oogst lof met reactie: ''Iets met spijker en kop''

VIDEO | 'Doppelpack' Beerensteyn helpt Bayern langs Frankfurt

( 0 reacties)
VIDEO | 'Doppelpack' Beerensteyn helpt Bayern langs Frankfurt

Bayern München heeft ook in de tweede speelronde van de Bundesliga drie punten kunnen bijschrijven. Vrijdagavond werd FFC Frankfurt met 3-0 verslagen door Bayern.

Lineth Beerensteyn begon in de basis bij de club uit München en had een enorm groot aandeel in de overwinning. De aanvalster scoorde namelijk een 'Doppelpack'. 

In de 30e minuut opende Beerensteyn de score, nadat ze koel het overzicht bewaarde voor de goal van Frankfurt-keepster Bryane Heaberlin. Een halfuur later maakte de aanvalster de 2-0 met een fraaie goal.

Een eigen doelpunt van Sandrine Mauron bepaalde de eindstand op 3-0, waardoor Bayern in de eerste thuiswedstrijd van het seizoen drie punten pakt. Beerensteyn speelde 77 minuten mee, Jacintha Weimar ontbrak bij de club uit München.

Beeld: YouTube

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!