KNVB komt met informatie over kaartverkoop voor Tournoi de France BREAKING | Kraker tussen PSV en Ajax wordt gespeeld in Philips Stadion FC Twente moet eerste BeNe-titel aan RSC Anderlecht laten Contractnieuws: Coolen gaat voor tiende seizoen bij PSV FOTO | Fantastisch nieuws voor Spitse: ''Maken het beide goed!''

Dit zijn de selectie én rugnummers van PEC Zwolle voor dit seizoen

( 0 reacties)
Dit zijn de selectie én rugnummers van PEC Zwolle voor dit seizoen

Het nieuwe seizoen van de Eredivisie staat voor de deur. Vanavond om 19:30 uur wordt de eerste speelronde afgetrapt. Hoog tijd om dus de selecties van de teams te presenteren. Inclusief rugnummers. Ditmaal: PEC Zwolle.

De Blauwvingers namen deze zomer afscheid van trainer Wim van der Wal. Hij werd opgevolgd door Joran Pot, die de taak kreeg om samen met het technisch hart de selectie samen te stellen. En de selectie voor komend seizoen bestaat uit veel jeugdige speelsters.

Pot zag onder meer Babiche Roof en Maxime Bennink afscheid nemen van PEC Zwolle. Smaakmaker en aanvoerster Roof is in verwachting van een kindje en heeft daarom haar voetbalschoenen aan de wilgen gehangen. Bennink vertrok, ondanks haar eerdere contractverlenging, naar het Engelse Reading.

Er werden drie speelsters aangetrokken: Nikita Tromp, Dominique Bruinenberg en Beau Rijks. Daarnaast werden de contracten van onder meer Bonita Theunissen, Leonie Vliek en Kely Pruim verlengd. 

Voor PEC Zwolle begint het seizoen vanavond met een thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag.

De selectie:

1 Nienke Olthof
2 Leoni Vliek
3 Moïsa van Koot
4 Shanel Smid
5 Jeslin Niens
6 Maud Asbroek
8 Celien Tiemens
9 Rebecca Doejaaren
10 Nikita Tromp
11 Yvette van Daelen
14 Bonita Theunissen
17 Kely Pruim
20 Lauri Weijkamp
21 Dominique Bruinenberg
22 Beau Rijks
23 Tirsa Postma
26 Moon Pondes

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!