PSV neemt na dit seizoen afscheid van ervaren middenveldster OranjeLeeuwinnen doen financiële bijdrage aan steunpakket voor clubs BREAKING | FIFA: WK Onder 20 uitgesteld vanwege coronavirus Contractnieuws uit Amsterdam: Ajax deelt twee contractverlengingen uit OranjeLeeuwinnen komen komende tijd niet meer in actie

Koster realistisch: ''Als het waait en regent, gaan ze niet''

0
Koster realistisch: ''Als het waait en regent, gaan ze niet''

De Eredivisie gaat vrijdagavond weer van start en Ajax neemt het zondagmiddag op tegen VV Alkmaar. Manager vrouwenvoetbal Daphne Koster hoopt dat er, net als bij de OranjeLeeuwinnen, steeds meer supporters aanwezig zullen zijn bij de wedstrijden. 

"Ik verwacht wel meer fans, maar het gaat erom hoe je met ze omgaat", legt ze uit in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Hoe communiceer je op sociale media, wat krijgen ze er thuis van mee? Kijk, wij zijn met 82.800 volgers op Instagram groter dan menig mannenclub", aldus Koster.

"En FC Twente speelt nu Champions League in de Grolsch Veste", vervolgt ze enthousiast. "Clubs en KNVB moeten de verwachtingen van bezoekers waarmaken. We hebben een nieuwe doelgroep. Die is jong, dat zijn vooral gezinnen. Als het waait en regent, gaan ze niet. Dat zou ik ook niet doen met mijn dochter van 4", besluit Koster realistisch. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!