BREAKING | PSV gaat jaar langer door met hoofdtrainer Luiten Polak kreeg pistool tegen zijn hoofd: ''Ik gaf hem een hengst'' Bezoekersrecord Eredivisie lonkt voor topper PSV - Ajax Wedstrijd tussen VV Alkmaar en FC Twente morgen ingehaald Van der Most reageert op knieblessure: ''Focus ligt op mijn herstel''

Pot: ''Op die manier willen we het publiek een leuke avond bieden''

( 0 reacties)
Pot: ''Op die manier willen we het publiek een leuke avond bieden''

Vanavond begint het nieuwe seizoen van de Eredivisie. PEC Zwolle krijgt in de eerste speelronde ADO Den Haag op bezoek. Trainer Joran Pot blikt op de website van de Blauwvingers vooruit op het duel.

Pot is sinds deze zomer hoofdtrainer van PEC Zwolle. In 2017 was hij al een half jaar interim-trainer en de afgelopen twee seizoenen was hij assistent van Wim van der Wal. "Rond PEC Zwolle staat een mooie organisatie, dat zorgt voor een goede basis om te kunnen presteren."

De oefenmeester ziet zijn team graag op een bepaalde manier spelen: "Ik kan heel erg genieten van een team dat dominant, initiatiefrijk en dynamisch speelt. Ik streef dit ook na bij PEC Zwolle, zonder naïef te zijn. Op deze manier willen wij onze wedstrijden winnen en als het even kan ook het publiek een leuke avond bieden."

Pot beseft dat het niet makkelijk wordt om de prestaties van vorig seizoen te evenaren of te verbeteren: "Het zal niet makkelijk worden om dezelfde resultaten als vorig seizoen te behalen, maar dat streven we wel na natuurlijk", besluit hij.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!