LIVESTREAM | FC Twente treft VfL Wolfsburg in oefenwedstrijd SC Heerenveen op zoek naar oefentegenstander na afzegging FOTO | Heftig! Doelvrouw Liverpool loopt horrorblessure aan hoofd op SC Heerenveen neemt afscheid van doelvrouw; Spaans avontuur wacht Wow! Al 17.000 kaarten verkocht voor wedstrijden Tournoi de France

Dit zijn de selectie én rugnummers van Ajax voor dit seizoen

( 0 reacties)
Dit zijn de selectie én rugnummers van Ajax voor dit seizoen

Het nieuwe seizoen van de Eredivisie is van start. Vanavond om 19:30 uur werd de eerste speelronde afgetrapt. Hoog tijd om dus de selecties van de teams te presenteren. Inclusief rugnummers. Ditmaal: Ajax.

De ploeg van nieuwbakken trainer Danny Schenkel wil de landstitel terughalen naar Amsterdam. Ajax behoudt een groot deel van de selectie van vorig jaar.

Net als vorig seizoen zijn dit jaar ook onder meer Ellen Jansen, Liza van der Most, Marthe Munsterman en Lize Kop van de partij. Drie speelsters van het beloftenteam werden gepromoveerd naar de hoofdmacht: Kirsten van de Westeringh, Jonna van de Velde en Samantha van Diemen.

Daarnaast trok Ajax vier nieuwe speelsters aan. Victoria Pelova kwam, na langere interesse, over van ADO Den Haag. Desiree van Lunteren keerde na een jaar bij SC Freiburg weer terug naar Amsterdam en Lucie Vonkova werd aangetrokken van Bayern München.

Ook keepster Stefanie Bukovec werd gehaald. Zij kent een verleden bij PEC Zwolle. Voor Ajax begint het seizoen aanstaande zondag met een uitwedstrijd tegen VV Alkmaar.

De selectie:

1 Lize Kop
2 Liza van der Most
3 Caitlin Dijkstra
4 Lisa Doorn
5 Soraya Verhoeve
6 Marthe Munsterman
7 Desiree van Lunteren
8 Iina Salmi
9 Ellen Jansen
10 Linda Bakker
11 Marjolijn van den Bighelaar
12 Jonna van de Velde
15 Kirsten van de Westeringh
17 Kelly Zeeman
18 Samantha van Diemen
19 Lucie Vonkova
20 Eshly Bakker
21 Vanity Lewerissa
22 Stephanie Bukovec
23 Victoria Pelova
24 Lucie Akkerman
25 Kay-Lee de Sanders

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!