Lees hier alle bezoekersinformatie voor OranjeLeeuwinnen - Turkije

0
Lees hier alle bezoekersinformatie voor OranjeLeeuwinnen - Turkije

Na het succesvolle WK komen de OranjeLeeuwinnen bijna weer in actie. Ditmaal in de EK-kwalificatiereeks. Turkije is op 3 september in Heerenveen de tegenstander.

Het duel in het Abe Lenstra Stadion begint om 20:00 uur. Lees hieronder alles wat je moet weten als je deze wedstrijd gaat bezoeken.

Tickets
Heb je jouw ticket(s) online gekocht in de KNVB Ticketshop? Vergeet dan niet om je ticket(s) uit te printen. Alleen met een geprint ticket heb je toegang tot het stadion. Een ticket op een smartphone kan NIET worden gescand en geeft dus géén toegang.

Je kunt de kaart scannen bij de toegangspoort door deze met de barcode naar boven op het plateau onder de scanner te leggen. Bij groen licht kun je door de poort naar binnen. Bij andere poorten kunnen stewards met handscanners staan, deze helpen je verder.

Sfeeractie bij opkomst
De prestatie van de OranjeLeeuwinnen op het WK verdient bij de eerste interland op Nederlandse bodem een gave sfeeractie. We gaan ze met z’n allen een warm onthaal geven!  De actie vindt plaats op het moment dat de spelers het veld op komen.

Fanzone
Vanaf 17.00 uur is de Oranje Fanzone geopend. Je vindt de Fanzone, die voor iedereen gratis toegankelijk is, naast het stadion van sc Heerenveen, bij ingang E. Er is voor ieder wat wils dus dé ideale manier om in de stemming te komen voor de wedstrijd! Zo is er van alles te doen voor kinderen, zoals schminken en een ontmoeting met Dutchy & Kicky. Er zijn drank- en foodstandjes en de 538 DJ’s on tour zijn er om samen met jou er een feestje van te maken.

Vervoer
Reis je per trein, dan kun je vanaf het station lopend of per bus naar het stadion. Station Heerenveen is op loopafstand (15 minuten) van het Abe Lenstra Stadion. De volgende buslijndiensten rijden naar het Abe Lenstra stadion:

Qbuzz: Lijn 15 en lijn 17 richting Assen en Oosterwolde
Arriva: Lijn 48 richting Lemmer

Let op: De wedstrijd is om 21:45 uur afgelopen. De laatste trein vanuit Heerenveen naar Utrecht gaat om 22:55 uur.

In de omgeving van het Abe Lenstra Stadion zijn diverse parkeerterreinen. Daarnaast zijn er diverse parkeergelegenheden in het centrum van Heerenveen. Bezoekers kunnen na 18.00 uur overal gratis parkeren op de openbare parkeerplaatsen in het centrum.

Stadioninformatie
Tijdens de wedstrijd kun je in het stadion bij de verschillende verkooppunten terecht voor frisdranken, koffie, thee en snacks. Je kunt hier alleen betalen met pin of de consumptiemunten van sc Heerenveen.

De KNVB voert een aangescherpt tassenbeleid door bij alle interlandwedstrijden. Alleen tassen van A4 formaat (30 x 21 x 10 cm) of kleiner mogen, na controle, het stadion mee in worden genomen. Tassen, koffers of goederen groter dan A4 formaat zijn dus niet toegestaan en zullen worden geweigerd bij de ingang. Er zijn helaas geen kluisjes beschikbaar voor grotere tassen.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!