KNVB komt met informatie over kaartverkoop voor Tournoi de France BREAKING | Kraker tussen PSV en Ajax wordt gespeeld in Philips Stadion FC Twente moet eerste BeNe-titel aan RSC Anderlecht laten Contractnieuws: Coolen gaat voor tiende seizoen bij PSV FOTO | Fantastisch nieuws voor Spitse: ''Maken het beide goed!''

Lol! Manchester City-speelster reageert op eerste oproep nationale ploeg

( 0 reacties)
Lol! Manchester City-speelster reageert op eerste oproep nationale ploeg

Waar de OranjeLeeuwinnen eind deze maand beginnen aan de EK-kwalificatiereeks, is die voor de Engelse Lionesses niet aan de orde. Engeland organiseert namelijk het EK 2021 en is dus automatisch geplaatst.

In plaats van EK-kwalificatieduels speelt de ploeg van bondscoach Phil Neville oefenwedstrijden. Op 29 augustus is België de tegenstander, vier dagen later oefent Engeland tegen Noorwegen.

Neville heeft deze week zijn selectie bekendgemaakt en daarin zitten twee debutanten: Beth England (Chelsea) en Aoife Mannion (Manchester City) zijn voor het eerst opgeroepen. 

Dat leidde uiteraard tot grote vreugde en Mannion besloot haar reactie op Twitter te zetten. "Ik: rustig blijven, Aoife, rustig blijven. Ook ik: Fu*bc@£;cie**.!{#,’w", schreef de verdedigster. Hoe zou jij reageren als je zou worden opgeroepen voor de OranjeLeeuwinnen?

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!