Rocky heeft karakter in FIFA 20: ''Het is een droom die uitkomt''

0
Rocky heeft karakter in FIFA 20: ''Het is een droom die uitkomt''

Volgende maand komt FIFA 20 uit en nieuw in de game is VOLTA Voetbal, waarmee het straatvoetbal terugkeert in FIFA. Rocky Hehakaija is een van de karakters in de straatvoetbalversie.

"Het is een droom die uitkomt", zegt Rocky voor de camera van AT5. "In de eerste FIFA Street zaten drie van mijn vrienden en toen dacht ik alleen maar 'ik wil de eerste vrouw worden die in de game komt'. De eerste game kwam vijftien jaar geleden uit, dus het heeft even geduurd. Dus toen ik het hoorde dacht ik 'dit is beter dan een standbeeld", lacht de 35-jarige.

Rocky raakte jaren geleden zwaar geblesseerd aan haar knie, waardoor straatvoetballen bijna niet meer kan. Desondanks wordt ze nog altijd gezien als een van de pioniers van het straatvoetbal.

Naast het straatvoetbal staat Rocky bekend als een van de gangmakers rondom de wedstrijden van de OranjeLeeuwinnen. Zo was ze aanwezig bij alle wedstrijden van het WK in Frankrijk: "Ik geniet ervan. Dit is waar ik heb van gedroomd en het kan nu gewoon", geeft ze aan.

Beeld: Twitter 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!