KNVB komt met informatie over kaartverkoop voor Tournoi de France BREAKING | Kraker tussen PSV en Ajax wordt gespeeld in Philips Stadion FC Twente moet eerste BeNe-titel aan RSC Anderlecht laten Contractnieuws: Coolen gaat voor tiende seizoen bij PSV FOTO | Fantastisch nieuws voor Spitse: ''Maken het beide goed!''

Polak blikt vooruit: ''Vrijdag telt en daar krijg je punten voor''

( 0 reacties)
Polak blikt vooruit: ''Vrijdag telt en daar krijg je punten voor''

Morgen begint het nieuwe seizoen van de Eredivisie. ADO Den Haag gaat in de eerste speelronde op bezoek bij PEC Zwolle. Trainer Sjaak Polak blikt op de website van de residentieclub vooruit op dat duel.

De oefenmeester is te spreken over de voorbereiding die ADO draaide: "Wij hebben een uitstekende voorbereiding gehad, maar het gaat om vrijdag", is Polak nuchter. "Vrijdag telt en daar krijg je punten voor. Tegen deze tegenstanders spelen is echter goed voor de ontwikkeling van de ploeg, want ze bieden je weerstand."

Voor doelen stellen is het nog te vroeg, zo geeft de trainer aan. "Wij gaan het zien. Je hebt altijd dromen. Na een paar wedstrijden kunnen we zeggen waar we voor gaan. Om vooraf al te zeggen hoe of wat, is lastig in mijn ogen."

"Ik verwacht een fris en gretig ADO Den Haag, dat voor de winst gaat spelen", voorspelt Polak voor vrijdag. "Hopelijk met goed en aantrekkelijk voetbal, zodat wij de mensen kunnen vermaken. Dus volle bak erop."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!