KNVB komt met informatie over kaartverkoop voor Tournoi de France BREAKING | Kraker tussen PSV en Ajax wordt gespeeld in Philips Stadion FC Twente moet eerste BeNe-titel aan RSC Anderlecht laten Contractnieuws: Coolen gaat voor tiende seizoen bij PSV FOTO | Fantastisch nieuws voor Spitse: ''Maken het beide goed!''

FC Twente speelt Champions League-duel in Grolsch Veste

( 0 reacties)
FC Twente speelt Champions League-duel in Grolsch Veste

FC Twente neemt het in de eerste ronde van het hoofdtoernooi van de UEFA Women's Champions League op tegen St. Pölten. De Tukkers spelen eerst uit, zo is zojuist bekendgemaakt.

Op 11 september wordt er om 19:10 uur gespeeld in de NV Arena in het Oostenrijkse Pölten. Op woensdag 25 september staat de return op het programma. Die wedstrijd wordt gespeeld in de Grolsch Veste en begint om 19:00 uur.

De winnaar van het tweeluik plaatst zich voor de volgende ronde van het toernooi. De laatste keer dat FC Twente in de Grolsch Veste speelde was in 2016 in de 'Round of 32' tegen Sparta Praag, na het behalen van de volgende ronde nam FC Twente het destijds in de Grolsch Veste op tegen FC Barcelona. 

Informatie over de kaartverkoop voor de wedstrijd in de Grolsch Veste volgt.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!