KNVB komt met informatie over kaartverkoop voor Tournoi de France BREAKING | Kraker tussen PSV en Ajax wordt gespeeld in Philips Stadion FC Twente moet eerste BeNe-titel aan RSC Anderlecht laten Contractnieuws: Coolen gaat voor tiende seizoen bij PSV FOTO | Fantastisch nieuws voor Spitse: ''Maken het beide goed!''

Miedema schittert in campagne van Gillette Venus; win meet & greet

( 0 reacties)
Miedema schittert in campagne van Gillette Venus; win meet & greet

Vivianne Miedema staat momenteel in de schijnwerpers in de 'Je kan alles aan'-campagne van Gillette Venus, die begin deze week is gelanceerd. Gillette is al lange tijd actief als sponsor in het voetbal.

Eerder verschenen onder andere Neymar en Ronald Koeman in Gillette-campagnes. Miedema is de komende tijd in de Kruidvat-winkels te bewonderen naast Ronald Koeman. De campagne is in totaal in 800 Kruidvat-winkels zichtbaar en geeft klanten de mogelijkheid een meet & greet met Miedema te winnen.

Met deze campagne moedigen Venus en Miedema vrouwen aan om zich goed te voelen over haar huid, zonder zich te laten tegenhouden door wat ‘normaal’ wordt gevonden door de maatschappij. Venus support je: als je graag zijdezachte benen hebt én als je juist geen zin hebt in scheren. Doe wat goed voelt voor jou. En je goed voelen gaat over veel meer dan scheren. Venus en Miedema geloven dat je alles aankan, zolang je je goed en zelfverzekerd voelt.

Meedoen met de actie? Ga naar deze link en maak kans op een meet & greet met Miedema!

Foto via: FlowSports

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!