KNVB komt met informatie over kaartverkoop voor Tournoi de France BREAKING | Kraker tussen PSV en Ajax wordt gespeeld in Philips Stadion FC Twente moet eerste BeNe-titel aan RSC Anderlecht laten Contractnieuws: Coolen gaat voor tiende seizoen bij PSV FOTO | Fantastisch nieuws voor Spitse: ''Maken het beide goed!''

Ambitieus Excelsior Barendrecht: ''Alle ploegen zijn aan elkaar gewaagd''

( 0 reacties)
Ambitieus Excelsior Barendrecht: ''Alle ploegen zijn aan elkaar gewaagd''

De Eredivisie begint vanavond weer en Excelsior Barendrecht trapt af met een uitwedstrijd tegen FC Twente. Dat doet de ploeg van trainer Richard Mank met Sophie Cobussen en Joy Kersten in de gelederen.

Het tweetal kwam deze zomer over van Achilles'29, dat stopte met de vrouwentak. "Het niveau had ik van tevoren misschien onderschat. We hebben een goed team. Alles draait om voetbal. De randzaken zijn ook uitstekend geregeld. We rijden met de bus naar alle wedstrijden, de sportkleding ligt gewassen klaar", zegt Kersten in gesprek met De Gelderlander

Naast Cobussen en Kersten kwam ook Julia Ibes over van Achilles'29. Het drietal trekt veel met elkaar op, maar: "Het is niet zo dat wij het 'Achillesgroepje' zijn. De andere speelsters hebben ons vanaf het begin goed opgevangen", is Cobussen duidelijk.

De ploeg van trainer Mank heeft dit seizoen een duidelijke doelstelling: de kampioenspoule halen. "Ambitieus. Alle ploegen zijn aan elkaar gewaagd."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!