KNVB komt met informatie over kaartverkoop voor Tournoi de France BREAKING | Kraker tussen PSV en Ajax wordt gespeeld in Philips Stadion FC Twente moet eerste BeNe-titel aan RSC Anderlecht laten Contractnieuws: Coolen gaat voor tiende seizoen bij PSV FOTO | Fantastisch nieuws voor Spitse: ''Maken het beide goed!''

Leeuwinnen weer aan de slag: ''Moeten ons richten op het volgende''

( 0 reacties)
Leeuwinnen weer aan de slag: ''Moeten ons richten op het volgende''

De OranjeLeeuwinnen staan volgende week weer samen op het veld. Ruim anderhalve maand na de verloren WK-finale komt de ploeg van bondscoach Sarina Wiegman samen voor de EK-kwalificatieduels met Estland en Turkije.

Wiegman is inmiddels bijgekomen van het WK in Frankrijk, zo vertelt ze voor de camera van OnsOranje. "Ik ben lekker op vakantie geweest. Daarna ben ik weer rustig hier (in Zeist, red.) aan de slag gegaan. Maandag gaan we weer beginnen."

De bondscoach blikt nog even terug op het WK: "Een hele mooie ervaring natuurlijk. Ik denk niet dat je heel veel finales gaat spelen in je leven en wij hebben er nu al twee mogen spelen. Twee jaar terug op het EK in eigen land en op het WK. Dat is hartstikke mooi, maar we moeten ons nu ook weer richten op het volgende en dat is de EK-kwalificatie", besluit Wiegman.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!