KNVB komt met informatie over kaartverkoop voor Tournoi de France BREAKING | Kraker tussen PSV en Ajax wordt gespeeld in Philips Stadion FC Twente moet eerste BeNe-titel aan RSC Anderlecht laten Contractnieuws: Coolen gaat voor tiende seizoen bij PSV FOTO | Fantastisch nieuws voor Spitse: ''Maken het beide goed!''

Wiegman gaat in op blessuregevallen: ''Te vroeg om aan te sluiten''

( 0 reacties)
Wiegman gaat in op blessuregevallen: ''Te vroeg om aan te sluiten''

Bondscoach Sarina Wiegman heeft vandaag haar selectie voor de EK-kwalificatiewedstrijden tegen Estland en Turkije bekendgemaakt. Lieke Martens en Kika van Es ontbreken in die selectie.

"Kika en Lieke zijn geblesseerd", legt Wiegman uit voor de camera van OnsOranje. "Lieke is nog herstellende van haar teenblessure en Kika is herstellende van een knieblessure. Het is te vroeg voor beide om aan te sluiten."

In de selectie worden zij vervangen door Ashleigh Weerden (FC Twente) en Aniek Nouwen (PSV). "Aniek en Ashleigh zijn grote talenten. Aniek zat natuurlijk al heel dicht bij de selectie van het WK, die heeft het goed gedaan, ze ontwikkelt zich goed. Dus die sluit aan met het wegvallen van Kika. Ook Ashleigh is bij FC Twente gewoon goed onderweg. Reden om haar toe te voegen aan de selectie", aldus de bondscoach.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!