KNVB komt met informatie over kaartverkoop voor Tournoi de France BREAKING | Kraker tussen PSV en Ajax wordt gespeeld in Philips Stadion FC Twente moet eerste BeNe-titel aan RSC Anderlecht laten Contractnieuws: Coolen gaat voor tiende seizoen bij PSV FOTO | Fantastisch nieuws voor Spitse: ''Maken het beide goed!''

Schrijf je in voor de activiteiten rondom het duel van de Leeuwinnen

( 0 reacties)
Schrijf je in voor de activiteiten rondom het duel van de Leeuwinnen

De OranjeLeeuwinnen nemen het op 8 oktober in het Philips Stadion op tegen Rusland in de EK-kwalificatiereeks. Het duel begint om 20:00 uur.

Er worden rondom de wedstrijd toffe activiteiten georganiseerd voor de Jonge Leeuwen, zoals aan de hand van een speler het veld op lopen, penalty's schieten in de rust van de wedstrijd of zwaaien met een grote vlag op de hoek van het veld tijdens de warming-up.

Wil jij hier kans opmaken? Geef je dan nu op! Ben je nog geen Jonge Leeuw? Meld je dan nu aan voor de Jonge Leeuwen Clubcard. Als Jonge Leeuw kun je deelnemen aan gave activiteiten.

Zo kun je rondom wedstrijden van het Nederlands Elftal, de OranjeLeeuwinnen en Jong Oranje mee het veld oplopen, penalty’s schieten tijdens de rust en nog veel meer. Bovendien krijg je als Jonge Leeuw voorrang en korting op de kaarten van Oranje.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!