LIVESTREAM | FC Twente treft VfL Wolfsburg in oefenwedstrijd SC Heerenveen op zoek naar oefentegenstander na afzegging FOTO | Heftig! Doelvrouw Liverpool loopt horrorblessure aan hoofd op SC Heerenveen neemt afscheid van doelvrouw; Spaans avontuur wacht Wow! Al 17.000 kaarten verkocht voor wedstrijden Tournoi de France

Manchester City heeft comeback in huis en verslaat Atlético

( 0 reacties)
Manchester City heeft comeback in huis en verslaat Atlético

Het Atlético Madrid van Sari van Veenendaal is als vierde geëindigd op de Women's International Champions Cup. De Spanjaarden gingen in de nacht van zondag op maandag onderuit tegen Manchester City.

Van Veenendaal begon in de basis bij Atlético en had in de 22e minuut geen antwoord op de poging van Lauren Hemp: 1-0. In de tweede helft leek de club uit Madrid het tij te keren.

Door goals van Virginia Torrecilla en Angela Sosa was er na 63 minuten de voorsprong voor Van Veenendaal en co. Uiteindelijk had Manchester City alsnog een comeback in huis.

Janine Beckie scoorde in de 83e minuut de 2-2 en in de slotseconden schoot Tessa Wullaert City uiteindelijk naar de derde plaats op het toernooi in Amerika. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!