BREAKING | Bekerfinale wordt gespeeld in stadion Almere City FC Oranje O19 strijdt in eigen land om ticket voor EK in Georgië Oranje O17 werkt jacht op EK-ticket af op veld van SV Venray Veurink verlengt: ''Onze ambities zijn groot, onze jacht gaat door'' Assistent-bondscoach Veurink blijft OranjeLeeuwinnen trouw

FOTO | Opvallend! Bloodworth speelt bij Wolfsburg weer met Janssen op shirt

( 0 reacties)
FOTO | Opvallend! Bloodworth speelt bij Wolfsburg weer met Janssen op shirt

Dominique Bloodworth trad in de zomer van 2018 in het huwelijksbootje en besloot vervolgens om de achternaam van haar partner aan te nemen. Sindsdien speelde de verdedigster dus met Bloodworth achterop haar shirt.

Daar komt nu echter verandering in. Bij haar nieuwe club VfL Wolfsburg speelt ze weer met meisjesnaam Janssen achterop haar shirt. Dit komt omdat de Duitse voetbalbond de gegevens gebruikt die in de spelersdocumenten van Bloodworth staan; meisjesnaam Janssen dus.

Hierdoor staat de verdedigster ook als 'Dominique Janssen' op de opstellingspapieren bij Wolfsburg. Wanneer de verandering van Janssen naar Bloodworth is doorgevoerd, zal de Duitse voetbalbond dit ook wijzigen, zo laat Jasmina Schweimler weten.

Beeld: Jasmina Schweimler

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!