BREAKING | Bekerfinale wordt gespeeld in stadion Almere City FC Oranje O19 strijdt in eigen land om ticket voor EK in Georgië Oranje O17 werkt jacht op EK-ticket af op veld van SV Venray Veurink verlengt: ''Onze ambities zijn groot, onze jacht gaat door'' Assistent-bondscoach Veurink blijft OranjeLeeuwinnen trouw

Ajax verliest in strijd om NextGen Women's Series van Everton

( 0 reacties)
Ajax verliest in strijd om NextGen Women's Series van Everton

Ajax heeft naast de prijs van de NextGen Women's Series gegrepen. Zaterdag bleek Everton in het Olympisch Stadion in Amsterdam te sterk: 2-1.

De ploeg van trainer Danny Schenkel begon goed en kreeg kansen via onder meer Ellen Jansen. Na elf minuten was het raak voor Ajax. De bal ging op de stip na een handsbal en Marjolijn van den Bighelaar wist wel raak met die buitenkans.

In de tweede helft keerde Everton het tij. Hannah Cain benutte een penalty en niet veel later troffen The Toffees de lat. Drie minuten later was het opnieuw raak.

Een corner van Inessa Kaagman, die in de 37e minuut inviel, werd binnen gekopt door Megan Finnigan, waardoor Everton zich winnaar van de NextGen Women's Series mag noemen.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!