BREAKING | Bekerfinale wordt gespeeld in stadion Almere City FC Oranje O19 strijdt in eigen land om ticket voor EK in Georgië Oranje O17 werkt jacht op EK-ticket af op veld van SV Venray Veurink verlengt: ''Onze ambities zijn groot, onze jacht gaat door'' Assistent-bondscoach Veurink blijft OranjeLeeuwinnen trouw

Geslaagde trainingsdag CVV Berkel

( 0 reacties)
Geslaagde trainingsdag CVV Berkel

Zaterdag 17 augustus stond in het teken van dé trainingsdag bij Berkel en het werd een geslaagde dag ondanks het af en toe troosteloze weer.

Klokslag half 11 stonden de speelsters klaar op het veld waar de trainers Egmond Blinker, Nadia Roukes, John van Dolder en Jennifer Gittling (keeperstrainer) al het nodige voorwerk hadden gedaan zodat niets kon ontbreken voor een mooie leerzame maar ook gezellige dag.

En zo werden dus alle speelsters onderworpen aan diverse loopvormen met en zonder bal en natuurlijk ook de diverse positie spellen alsmede andere spel en oefenvormen en dit alles gerelateerd aan het voetballende aspect.

Na ruim anderhalf uur intensief en goed trainen verlieten speelsters en trainers voldaan het veld om zich op te frissen en vervolgens te melden boven in de kantine, want daar was intussen alles in gereedheid gebracht voor de gezamenlijke lunch met de herenselectie. 

Zo zaten er dus klokslag 13.00 uur bijna 80 personen aan de gedekte tafels alwaar het lekker kon genieten van broodjes ham en kaas met als kers op de taart natuurlijk ook frikandellen, kroketten en kaassoufflés, dit met melk, sinaasappelsap, koffie en thee om het verhaal compleet te maken. 

Hierna waren er wat gesprekken her en der en genoot een ieder verder sowieso van het samenzijn en keek terug op een leuke trainingsdag die zeker voor herhaling vatbaar is.

Foto: Martin van der Kaaij 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!