BREAKING | Bekerfinale wordt gespeeld in stadion Almere City FC Oranje O19 strijdt in eigen land om ticket voor EK in Georgië Oranje O17 werkt jacht op EK-ticket af op veld van SV Venray Veurink verlengt: ''Onze ambities zijn groot, onze jacht gaat door'' Assistent-bondscoach Veurink blijft OranjeLeeuwinnen trouw

SC Heerenveen sluit voorbereiding af met ruime overwinning

( 0 reacties)
SC Heerenveen sluit voorbereiding af met ruime overwinning

SC Heerenveen heeft de voorbereiding op het nieuwe seizoen afgesloten met een ruime overwinning. Zaterdag werd het Belgische KAA Gent met maar liefst 7-0 verslagen.

Laura Strik, Tiny Hoekstra en Suzanne Admiraal, die alledrie de Friezen trouw bleven deze zomer, zorgden voor het grootste gedeelte van de doelpunten. Bij elkaar maakten zij zes van de zeven treffers.

Het overige doelpunt werd gemaakt door Zoï van de Ven, die deze zomer overkwam van Excelsior Barendrecht. SC Heerenveen heeft nu nog een week om zich voor te bereiden op de start van de Eredivisie. Op vrijdag 23 augustus begint de ploeg van trainer Roeland ten Berge aan het nieuwe seizoen met een thuiswedstrijd tegen PSV.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!