BREAKING | Bekerfinale wordt gespeeld in stadion Almere City FC Oranje O19 strijdt in eigen land om ticket voor EK in Georgië Oranje O17 werkt jacht op EK-ticket af op veld van SV Venray Veurink verlengt: ''Onze ambities zijn groot, onze jacht gaat door'' Assistent-bondscoach Veurink blijft OranjeLeeuwinnen trouw

''Ben een Nederlands elftal-speelster, maar kon niet bij het WK zijn''

( 0 reacties)
''Ben een Nederlands elftal-speelster, maar kon niet bij het WK zijn''

Tessel Middag is terug na twee zware knieblessures. Ze miste haar eerste seizoen in dienst van West Ham United, maar is nu klaar om te gaan vlammen voor De Hammers.

"Ik vind het gewoon heel leuk om dagelijks met het team op het veld te staan. Dat is wat ik de afgelopen twee jaar heb gemist, om dat regelmatig te doen", vertelt Middag op de website van West Ham.

Afgelopen seizoen was frustrerend voor de middenveldster: "Ik wil gewoon voetballen. Ik werd een West Ham-speelster, maar ik kon niet voor West Ham spelen. Ik ben een Nederlands elftal-speelster, die niet bij het WK kon zijn."

"Dat was best lastig", zo geeft ze toe. "Ik kijk er naar uit om volledig betrokken te zijn en te spelen. Ik wil gewoon genieten van elke stap die ik zet en hopelijk kan ik een impact maken met dit team."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!