LIVESTREAM | FC Twente treft VfL Wolfsburg in oefenwedstrijd SC Heerenveen op zoek naar oefentegenstander na afzegging FOTO | Heftig! Doelvrouw Liverpool loopt horrorblessure aan hoofd op SC Heerenveen neemt afscheid van doelvrouw; Spaans avontuur wacht Wow! Al 17.000 kaarten verkocht voor wedstrijden Tournoi de France

Loting UWCL: Nederlands onderonsje tussen Geurts en Beerensteyn

( 0 reacties)
Loting UWCL:  Nederlands onderonsje tussen Geurts en Beerensteyn

Vandaag vond de loting voor de volgende ronde van de UEFA Women's Champions League plaats. FC Twente werd daarin gekoppeld aan het Oostenrijkse St. Pölten.

Ook de Nederlanders bij Olympique Lyon, VfL Wolfsburg FC Barcelona, Atlético Madrid, Arsenal, Kopparbergs/Göteborg FC en Bayern München kennen hun tegenstanders voor de eerste ronde van de hoofdtoernooi.

Lieke Martens en Stefanie van der Gragt nemen het met Barcelona op tegen het Italiaanse Juventus. Het Atlético Madrid van Sari van Veenendaal treft ZFK Spartak.

Arsenal, dat na jaren van afwezigheid in de Champions League weer terug is, neemt het op tegen het Italiaanse Fiorentina. Verder is er een Nederlands onderonsje: Loes Geurts speelt met Kopparbergs/Göteborg FC tegen het Bayern München van Lineth Beerensteyn en Jacintha Weimar.

Titelverdediger Olympique Lyon is gekoppeld aan Ryazan-VDV. Dominique Bloodworth speelt met VfL Wolfsburg tegen KFF Mitrovica.

De wedstrijden worden gespeeld op 11/12 en 25/26 september.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!