LIVESTREAM | FC Twente treft VfL Wolfsburg in oefenwedstrijd SC Heerenveen op zoek naar oefentegenstander na afzegging FOTO | Heftig! Doelvrouw Liverpool loopt horrorblessure aan hoofd op SC Heerenveen neemt afscheid van doelvrouw; Spaans avontuur wacht Wow! Al 17.000 kaarten verkocht voor wedstrijden Tournoi de France

Stroot blij met loting Champions League: ''Arsenal is veel beter''

( 0 reacties)
Stroot blij met loting Champions League: ''Arsenal is veel beter''

FC Twente is in het hoofdtoernooi van de Champions League gekoppeld aan Sankt Pölten. De kampioen van Oostenrijk had het hoogste coëfficiënt van de ongeplaatste teams, maar toch is trainer Tommy Stroot blij met de tegenstander.

"Ik denk dat we van hetzelfde niveau zijn", zegt Stroot in gesprek met TC Tubantia. "Ik ken nog wel een aantal speelsters daar die voorheen in Duitsland hebben gespeeld. Zij hebben al enige ervaring in de Champions League en zullen hoge verwachtingen hebben."

"Voor ons is het een mooie uitdaging en is het niet onmogelijk om de volgende ronde te bereiken. We zijn zeker niet kansloos. We moeten er vol voor gaan", aldus Stroot, die weet dat Sankt Pölten op papier de zwaarste tegenstander was.

"Maar dat puntensysteem klopt niet helemaal met de huidige staat van de teams", meent de oefenmeester. "In het verleden heeft Sankt Pölten veel succes geboekt, maar op dit moment is een ploeg als Arsenal bijvoorbeeld al veel beter."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!